Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που ξεπέρασε, για τις δύο επιθανάτιες εμπειρίες που βίωσε αλλά και για την κόρη της που καμαρώνει.

«Πέρασα δυσκολίες και αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησα να δουλεύω με τον εαυτό μου. Αυτό που αντιλήφθηκα μέσα από τις δυσκολίες όταν τις ξεπερνούσα και τις νικούσα, όπως μια κατάθλιψη. Είναι μια δυσκολία και πολύς κόσμος μαστίζεται πλέον από αυτό το φαινόμενο. Έκλαιγα με το παραμικρό, δεν ήμουν καλά, είχα χάσει την χαρά μου», είπε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα. 

Και πρόσθεσε: «Δεν πήρα αντικαταθλιπτικά, πήγα και δούλεψα μόνη μου και είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου γιατί με έβαλε στην απόλυτη αυτογνωσία. Ήμουν μαχήτρια, δεν φοβόμουν να μπω στη φωτιά. Οι δυο επιθανάτιες εμπειρίες μου, μου διδάξανε αυτό. Δεν φοβάμαι τον θάνατο». 

Μιλώντας για την κόρη της, η Ματθίλδη Μαγγίρα ανέφερε: «Όταν έκανα την κόρη μου κατάλαβα ότι ήρθε ευλογία από το συμπάν και ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος». Δήλωσε περήφανη για εκείνη και πως την καμαρώνει. «Έχω ανησυχίες σαν μάνα αλλά τις παλεύω και τις ακυρώνω».

Κλείνοντας, η Ματίλδη Μαγγίρα εξομολογήθηκε πως έχει πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, λέγοντας: «Εννοείται και αφού πέρασε αυτό το διάστημα και σηκώθηκα, απελευθερώθηκα εκεί κατάλαβα ότι είμαι λιονταρίνα γερή». 

Περισσότερα Εδω