Η Τζένη Μελιτά μαζί με τη Μαρία Κοζάκου αναλαμβάνουν την παρουσίαση για τον σχολιασμό της Eurovision 2023 στην ΕΡΤ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζοντας τη Τζένη Μελιτά ανέφερε: «Είναι συμπαθέστατη, μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλή παρουσιάστρια, τη βλέπω και στο YouTube, ένα γλυκύτατο παιδί. Δεν ξέρω αν ξέρει από Eurovision», ήταν τα πρώτα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δηλαδή εγώ θα ‘θελα να δω τον Γιάννη μας μαζί με τη Μαρία Κοζάκου. Έναν άνθρωπο που να είναι ταυτισμένος με τη Eurovision. Ο Καπουτζίδης ξέρει από Eurovision», πρόσθεσε αμέσως μετά για τον συνεργάτη της, Γιάννη Πουλόπουλο.

«Η τελευταία πρόταση που μου έγινε από την ΕΡΤ ήταν σχεδόν προσβλητική», υποστήριξε ο Γιάννης Πουλόπουλος και πρόσθεσε:. «Μου είπαν ότι επειδή είμαι στην ιδιωτική τηλεόραση, δεν θα φαίνεται ούτε το χέρι μου. Μου είχαν προτείνει να δουλέψω σε μία εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης. Δεν τους έχω ανάγκη, έχω κάνει την καριέρα μου 18 χρόνια. Δεν πειράζει, καλή καρδιά», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Περισσότερα Εδω