Τον Γιάννη Χατζηγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο που πήγε να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση Σκρούτζ από την οποία αποχώρησε για να μπει στο Survivor.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα ποσά που ακούστηκαν ότι έπαιρνε στο ριάλιτι επιβίωσης με την δήλωσή του να προκαλεί την έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου και τον συνεργατών της.

«Σίγουρα δε θα άφηνα μια παράσταση που μου έδινε τα ίδια, ίσως και παραπάνω χρήματα για να πάω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, στην Καταϊβική με άλλο κόσμο. Το διαψεύδω το ποσό των 1500 ευρώ αλλά δεν έχει καμία σημασία, δε χρειάζεται να τα πούμε καν αυτά. Σημασία έχει το τι ζεις, τι βιώνεις και τι παίρνεις στο τέλος της ημέρας γιατί τα λεφτά δε θα τα πάρεις μαζί σου» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Η απάντηση αυτή προκάλεσε την έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της αφού το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι οι ηθοποιοί που καταγγέλλουν ότι έχουν οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες.

«Έχω πάθει σοκ. Τον ρωτάνε, “ακούγεται ότι παίρνεις 1500 ευρώ τη βδομάδα” και λέει ότι δε θα άφηνε μια παράσταση που του δίνει τα αντίστοιχα για να πάει στο Survivor. Άρα, από το θέατρο παίρνει 1500 ευρώ τη βδομάδα. Δεν είναι αρκετά; Αυτό είπε. Είμαστε σε μια εποχή που οι ηθοποιοί δυσκολεύονται πάρα πολύ και κάποιοι λένε ότι παίρνουν 15 ευρώ τη βδομάδα. Το να ακούς τον Χατζηγεωργίου ότι παίρνει 1500 ευρώ τη βδομάδα… Είτε δεν κατάλαβε κάτι πολύ καλά στην ερώτηση είτε κάτι δε πάει πολύ καλά στον Σκρούτζ. Μπορεί να εννοούσε μηνιαίως και όχι τη βδομάδα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Περισσότερα Εδω