Το αδιανόητο παραλήρημα του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 6/1 στο Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τα χθεσινά σχόλιά της για τον τραγουδιστή, θέλησε να τοποθετηθεί ξανά για τη συμπεριφορά του.

«Ο Βαλάντης ζητά τσίπα και σεβασμό από τους συμπαίκτες του την ώρα που ο ίδιος δεν δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κακό παιδί-γιατί σας ξαναλέω ότι μου είχε αφήσει την καλύτερη των εντυπώσεων-, παρόλα αυτά δε μπορείς να απαιτείς σεβασμό και αναγνώριση, όταν εσύ ο ίδιος δεν τους σέβεσαι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Παιδιά όπα! Είπε και πιο χοντρά τα οποία δεν τα βάλαμε! Την προσέβαλε πολύ άσχημα. Και ένας άντρας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει μία γυναίκα με αυτόν τον τρόπο. Την προσέβαλε για την προσωπική της ζωή, την κατηγόρησε ότι έχει σχέση έξω και κάνει άλλα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν πολύ προσβλητικό, γιατί το έκανε μπροστά στις κάμερες και σε όλον τον κόσμο! Δεν επιτρέπεται να γίνεται αυτό! Τι μπήκαμε εκεί πέρα; Να μετρήσουμε τις καριέρες μας; Ειδικά σε ένα κορίτσι που δήλωσε εξ’ αρχής ότι μπήκε στο Survivor για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της. Εκεί χρειάζεται λίγο τσίπα» συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Βαλάντη.

«Εγώ εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο και τη ψυχραιμία που η Μυριέλλα Κουρεντή διαχειρίστηκε την όλη κρίση. Δηλαδή εγώ στη θέση της δεν ξέρω τι θα είχα πει» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερα Εδω