Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε στο Στούντιο 4 σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη.

«Δεν μου αρέσουν οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις, δεν αισθάνομαι άνετα, έχω πάρα πολύ τρακ, προτιμώ να κάνω 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο παρά να έχω μια ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη. Εγώ σας θαυμάζω που κάνετε αυτή την δουλειά, εγώ όμως δεν νιώθω άνετα με όλο αυτό», ανέφερε αρχικά η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Και στη συνέχεια το αιτιολόγησε: «Είμαι άνθρωπος που θέλω να τα έχω όλα κάτω από τον έλεγχό μου. Στο θέατρο για μια παράσταση κάνουμε πρόβες γύρω στους τρεις μήνες, εδώ δεν έχω κάνει καμία πρόβα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Οι παρουσιαστές, Θανάσης Αναγνωστόπουλος και Νάνσυ Ζαμπέτογλου σχολίασαν την εικόνα της καλεσμένης τους, η οποία μένει αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ωστόσο είχε διαφορετική άποψη: «Βλέπω στον καθρέφτη μου την φθορά και βλέπω και την εικόνα μου την τηλεοπτική, αλλά εντάξει δεν έχει διαφορά, προσπαθώ να το φιλοσοφήσω και να το αποδεχτώ πως αυτό είμαστε, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση», ανέφερε η ηθοποιός καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Περισσότερα Εδω