Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Πέμπτης 23/6 έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, έκανε ξανά λόγο για σκευωρία που θα αποκαλυφθεί, ενώ κατηγόρησε έναν από τους μηνυτές ότι κάνει πολυτελέστατες διακοπές στη Σαντορίνη, αλλά και ακόμη έναν ότι συμμετέχει σε καλλιστεία ομοφυλοφίλων.

«Έχουν φτάσει σε ένα σημείο που με παρουσιάζουν ως έναν άνθρωπο που γι’ αυτόν πρέπει να μαζέψουν υπογραφές. Ό,τι κι αν πουν και αν κάνουν, στα παλιά μου τα παπούτσια τους γράφω. Και κυρίως επικαλούμαι πάντα τη δικαιοσύνη. Ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν να με πληρώσουν, ούτε με ενδιαφέρει να τους τιμωρήσω, αλλά τους επικεφαλής θα τους τιμωρήσω. Ειδικά για έναν τελευταία, Αθανασίου λέγεται νομίζω, που μάλλον έχει πολύ καιρό να πιάσει δουλειά, που είπε ότι υπερασπίζομαι μόνο ενόχους θέλω να του πω ότι έχω υποστηρίξει κατηγορία τουλάχιστον 2.000 ανθρώπων στην καριέρα μου, με τελευταίες υποστηρίξεις με όλες τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα» είπε σε άλλο σημείο ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες τους που δεν θέλησαν να τοποθετηθούν για τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια στο Πρωινό: «Δεν τον σχολιάζει κανείς τον Αλέξη Κούγια, αλίμονο. Εμένα η απάντησή μου είναι ότι δεν το σχολιάζω γιατί δεν έχω 100.000 ευρώ κάθε μέρα να πληρώνω. 100.000 ευρώ ημερησίως; Ποια είμαι; Τι δουλειά δηλαδή, δεν… δεν γίνεται.  Όχι, δεν έχω παιδιά… τι να κάνω; Μέχρι εδώ έφτασα».  

Περισσότερα Εδω