Η Άντζελα Ευριπίδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για όλα! Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού και πως η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να μη θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους τη βρίσκει σύμφωνη.

«Είμαι σε μια σχέση αρκετά χρονιά δεν έχουμε πάει στο επόμενο βήμα αλλά δεν συμβαίνει κάτι. Μπορεί για μια γυναικά που δεν έχει κάνει παιδί να είναι η τέλεια ζωή της και για κάποια που έχει κάνει δύο να είναι χειρότερη η ζωή της.

Ο κοινωνικός διαχωρισμός βγήκε τώρα με τα εμβόλια. Μπήκαμε σε μια διαδικασία εμβολιασμένου και μη υπάρχει μίσος και στις δυο περιπτώσεις. Δεν έχω εμβολιαστεί γιατί δεν αγαπώ τα φάρμακα.

Είμαι κοντά σε ενωτικούς ανθρώπους. Μόνο θετική με βρίσκει η κίνηση του Άρη Σερβετάλη μου δείχνει ότι είναι άνθρωπος», δήλωσε η Άντζελα Ευριπίδη.

 

«Νομίζω πως μόνο απόρριψη βιώνουμε τα μοντέλα. Όταν είσαι 15 χρονών σε απορρίπτουν γιατί δεν έχεις το κατάλληλο μαλλί η το κατάλληλο βάρος. Στην ουσία η αποδοχή είναι λιγότερη από την απόρριψη. Πολλές φορές με την Νόνη Δούνια και την Ρέα Τουτουντζή μπαίνουμε στο τρυπάκι να δούμε ποιος μας κοιτάει και σκεφτόμαστε τι να λέει για μας. Δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να ζητάμε την αποδοχή. Πρέπει να εμπνέεις τον άλλον για να σου συμμεριστεί με ανάλογο τρόπο», είπε επίσης η Άντζελα Ευριπίδη.

Περισσότερα Εδω