Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Light στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/5 στην εκπομπή «Γειά σου».

Στο απόσπασμα αυτό, ο Light αναφέρεται στην κόντρα που είχε κατά τη διάρκεια του Fame Story με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά και στον αρνητικό τρόπο με τον οποίο τον σχολιάζουν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος γούσταρε φουλ. Είχε καιρό να βρει κάτι τόσο ενδιαφέρον να ασχοληθεί στη ζωή του. Πιστεύω του κάναμε χάρη μεγάλη… Εγώ βγαίνω στο instagram και τους κράζω και μετά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε, “θα το αλλάξουμε συγγνώμη”. Η μαγκιά πλέον είναι ότι δε χρειάζεσαι την τηλεόραση. Εγώ δεν έγινα διάσημος από την τηλεόραση…

Δεν έχω ανάγκη ούτε την κ@@@εκπομπή σου, ούτε την κ@@@φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Εγώ είμαι το news outlet μου. Σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη έξω από το live» είπε ο Light.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε και στον καβγά με τον Snik στα βραβεία Mad λέγοντας, «Δε μετανιώνω για τίποτα. Ήταν λάθος, αλλά έμαθα από το λάθος… Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ραπερ, δε γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα… Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, “δεν είναι και λίγο αντρικό”. Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το μάγουλο να του πω “βάρα κι από εδώ;”».

Περισσότερα Εδω