Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν ο καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής 24/5 στο After Dark. Ο ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σαν ψέμα», μίλησε για την απομάκρυνσή του από την θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» αλλά και τον αιφνίδιο θάνατο του μικρότερου αδελφού του, Παντελή.

«Προχωράμε παρακάτω… Δε ξεχνάμε τίποτα όμως. Είχαμε συζητήσει ότι θα είμαστε όλοι στην παράσταση, είχε δεχτεί και ένα τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό ότι θα είμαι, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέχρι τότε. Πέντε μέρες μετά μου ανακοίνωσαν ότι τελικά δε θα είμαι. Έχω πει τους λόγους… Θεωρώ ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός, και κάποιες ανακοινώσεις που βγήκαν ήταν δυσλειτουργικές, δε θα μπορούσε να σώσει κάτι.

Δε θέλω να πω αν ισχύει ή όχι το όνομα του ανθρώπου που ακούστηκε ότι ευθύνεται γι’ αυτό. Καθένας μπορεί να πει ότι ταιριάζει ή όχι με κάποιον καλλιτεχνικά. Αν δεν ταιριάζει κάποιος κάπου ή δεν περνάει καλά, μπορεί να αποχωρήσει ή να πει ότι έχει κάποιες διαφορές και να κάτσει με τον σκηνοθέτη και παραγωγό για να δουν τι και αν μπορούν να λυθούν οι διαφορές αυτές…» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Το έμαθα Σάββατο μεσημέρι και το βράδυ είχα διπλή παράσταση. Ήμουν σε σοκ γιατί περνούσα και όλο αυτό με τον αδελφό μου, δεν είχα εκεί την προσοχή μου… Ένιωσα μια πικρία, προσπάθησα να το φιλτράρω. Εννοείται ότι μου έχει προκαλέσει καχυποψία για επόμενη συνεργασία… Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα από τον συνάδελφο, θα μπορούσα να είχα αντιληφθεί ότι δεν είναι αυτό που μου δείχνει…

Με αυτά τα δυο πρόσωπα δε θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ… Δε σεβάστηκαν αυτό που περνούσα. Έχασα τον αδελφό μου, όχι χρυσόψαρο. Δε μπορεί σε μια τέτοια στιγμή ένας συνάδελφος να πάει να κάνει αυτή την κουβέντα σε μια τέτοια περίοδο… Οι αποφάσεις αυτές εμένα μου φέρνουν στο μυαλό έπαρση και αλαζονεία. Στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να δείξεις ανθρωπιά, όχι να ρίξεις ακόμη μια στον άλλον να πέσει κάτω» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε και για τον αιφνίδιο θάνατο του αδελφού του, Παντελή.

«Ο θάνατος του αδελφού μου ήταν κάτι πολύ ξαφνικό. Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί. Καλό είναι να ευχηθούμε να μη μας δώσει ο Θεός αυτά που αντέχουμε… Ο αιφνίδιος θάνατος είναι πολύ περίεργος. Στην οικογένειά μας, ήταν ο μικρότερος… Σε τέτοιες στιγμές είμαστε πάρα πολύ μικροί… Είναι κάποια πράγματα που δε μπορούμε να τα φτιάξουμε κι εκεί καταλαβαίνεις ότι είσαι πάρα πολύ μικρός.

Κρατήθηκα από τον εαυτό μου. Στην οικογένειά μας είμαι ο μεγαλύτερος, έφυγα πολύ μικρός από το σπίτι αλλά πήρα πολλή αγάπη, σεβασμό και το προζύμι για να γίνω αυτό που είμαι. Δεν ξέρουμε ακόμα τι συνέβη με τον αδελφό μου…. Περιμέναμε κάτι ιστολογικές εξετάσεις και όταν πήγε ο πατέρας μου να ρωτήσει γιατί δεν έχουμε τις εξετάσεις, τους είπαν ότι δε λειτουργούν τα αρμόδια κέντρα εδώ και δυο χρόνια…Δε ξέρουμε ακριβώς ποια ήταν η αιτία. Τι να πω στη μάνα μου που έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν μπορώ να της πω από τι έφυγε;… Από εκείνον κρατάω την καλή του την ψυχή, την καρδιά του, τον λόγο, την τιμή του, τις παρέες του που είναι όλοι εξαιρετικά παιδιά…» εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Περισσότερα Εδω