Εγκάρδια υποδοχή

σε Άγιο Βλάσιο, Άνω και Κάτω Λεχώνια

 

Επεφύλαξαν οι κάτοικοι στους υποψηφίους βουλευτές Ν.Δ. Μαγνησίας

 

Τις περιοχές του Αγίου Βλασίου, των Άνω και Κάτω Λεχωνίων επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Χρήστο Μπουκώρο, Αθανάσιο Λιούπη, Κωνσταντίνο Μαραβέγια και Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά, καθώς και τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκο Αθανασάκη, συνεχίζοντας όλοι μαζί ενωμένοι τον αγώνα για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανταπόκριση των κατοίκων υπήρξε θερμή, ενώ ο διάλογος που ακολούθησε γόνιμος και ουσιαστικός με κυρίαρχο θέμα τη μάχη των νέων εκλογών της 25ης Ιουνίου, αλλά και ζητήματα καθημερινότητας και αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης των περιοχών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε στο πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία που όχι μόνο δεν περιλαμβάνει καμία αύξηση φόρων, όπως τόνισε, αλλά αντίθετα προβλέπει συγκεκριμένες μειώσεις, μεταξύ των οποίων την περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, χαμηλό φορολογικό συντελεστή για όλα τα αγροτικά σχήματα,
μόνιμη μείωση του Φ.Π.Α. στα λιπάσματα και τις ζωοτροφές από 13% στο 6%, παράταση της απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες που υπάγονται στο κανονικό καθεστώς Φ.Π.Α..

«Όλα με κοινό τόπο την οικονομική ανάταξη της ελληνικής περιφέρειας και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα ενός νευραλγικού τομέα για την οικονομία της χώρας», όπως τόνισε.

Τέλος κάλεσε τους παρευρισκόμενους για ακόμη μία φορά να ενισχύσουν την απόφαση που έλαβαν στις 21 Μαΐου για μία πορεία σταθερότητας και ανάπτυξης προς το μέλλον.

The post ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΡΟΥ appeared first on AstraTV.

Περισσότερα Εδω