Μοιράσου το αρθρο!

 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ χορηγεί πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές του Λυκείου Βελεστίνου Μαγνησίας

Ενδυναμώνει τη νέα γενιά στηρίζοντας «Έναν άθλο ακόμα για τους νέους»

 

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεπής στη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά, πρόσφερε πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου στη Μαγνησία, στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα».

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ πρόσφερε στους μαθητές του σχολείου και τους κηδεμόνες τους ένα πλήρες πακέτο επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένους συμβούλους σταδιοδρομίας, παρέχοντας τους έτσι την ευκαιρία να κατατοπιστούν και να διευκολυνθούν ως προς τις μελλοντικές, επαγγελματικές τους επιλογές. Με αυτήν την πρωτοβουλία, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναδεικνύει για μία ακόμη φορά το υψηλό του αίσθημα ευθύνης και την κοινωνική του ευαισθησία ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη στήριξη των νέων της χώρας, επενδύοντας σε μία δράση που συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον τους.

Ο κ. Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε σχετικά «Οι νέοι και οι νέες αποτελούν το ελπιδοφόρο αύριο της χώρας μας και εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ τοποθετούμε σταθερά τη νέα γενιά στο επίκεντρο των δράσεών μας, φροντίζοντας να τους παρέχουμε τη στήριξη που χρειάζονται για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Μέσα από το πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού, είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Βελεστίνου όσο και οι κηδεμόνες τους θα επωφεληθούν σημαντικά από τις συμβουλές των ειδικών και θα αξιοποιήσουν αυτή την εμπειρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το μέλλον».

 

 

Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο περισσότερων από 50 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.lafarge.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σχετικά με τη Holcim

 

Η Holcim χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις, η Holcim κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη πιο πράσινων πόλεων και πιο έξυπνων υποδομών αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Holcim εξελίσσεται σε μια εταιρία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, έχοντας πάντα τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες στην καρδιά της επιτυχίας της. Η εταιρία προωθεί την κυκλική οικονομία και ως πρωταγωνιστής στην ανακύκλωση φροντίζει να χτίζει περισσότερα με λιγότερα. Η Holcim αποτελείται από 70.000 ανθρώπους παθιασμένους με τη δημιουργία προόδου για τον άνθρωπο και τον πλανήτη σε 70 αγορές και 4 δραστηριότητες: Τσιμέντο, Έτοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Λύσεις & Προϊόντα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.holcim.com, ενώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το νέο όραμα του Ομίλου στη διεύθυνση www.holcim.com/aboutholcim   

 

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω