Ο άστατος καιρός της ημέρας δεν πτόησε δέκαδες Λαρισαίους δρομείς να «κατέβουν» σήμερα, το απόγευμα του Σαββάτου, στον πρώτο νυχτερινό αγώνα Run Greece, την εκκίνηση του οποίου σήμανε στην Κεντρική πλατεία της πόλης ο εκλεκτός καλεσμένος κι χρυσός ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης.

Ένας αγώνας τελευταίος του καλοκαιριού, σε συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), της Ένωσης Αθλητικών Συλλόγων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Το πρόγραμμα του νυχτερινού Run Greece στη Λάρισα περιλάμβανε τρεις αγώνες: έναν παιδικό 800 μέτρων για μαθητές τετάρτης, πέμπτης κι έκτης δημοτικού (με αφετηρία τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους και τερματισμό την Κεντρική πλατεία), έναν 10 χιλιομέτρων ανδρών – γυναικών (με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική πλατεία), έναν 5 χιλιομέτρων ανδρών – γυναικών (με την ίδια αφετηρία και τερματισμό).

«Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πόλη της Λάρισας… Ο αθλητισμός είναι ο μεγάλος νικητής, στη αθλητική Περιφέρεια Θεσσαλίας… Ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι φιλία, ενώνει και προάγει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων» τόνισε σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πινακάς.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:

Η συνέχεια του εν λόγω αγώνα θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στην Καστοριά, ενώ ο κύκλος αγώνων για το έτος 2023 αναμένεται να κλείσει με διοργανώσεις σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δείτε βίντεο από την εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ:

Δείτε φωτογραφίες:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω