Αποτελεί πραγματικό γεγονός πως το παζάρι της Λάρισας έλειψε κυριολεκτικά από τις καρδιές των Λαρισαίων. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η συνεχής προσέλευση κόσμου απόψε το βράδυ του Σαββάτου στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, οπού φιλοξενείται μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η εμποροπανήγυρη της πόλης.

Με την αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου να δίνει χθες Παρασκευή το σύνθημα για την έναρξη του παζαριού με μια εντυπωσιακή συναυλία στο χώρο του πάρκιγκ και τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη να κάνει λόγο “για το μεγαλύτερο παζάρι της χώρας και για τουριστικά γραφεία που ετοιμάζουν πούλμαν με προορισμό τη Λάρισα”, σήμερα η εμποροπανήγυρη ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία της.

Υπενθυμίζεται πως αυτή θα διαρκέσει έως και το επόμενο Σάββατο 1ης Οκτωβρίου ρίχνοντας αυλαία με τη συναυλία της λαϊκής ορχήστρας του Σπύρου Πολυκανδριώτη. Μέχρι τότε οι Λαρισαίοι μπορούν να “χορτάσουν” το περίφημο και ξακουστό παζάρι, πράμα που όπως φαίνεται άρχισαν να κάνουν ήδη, ειδικά η νεολαία που έτρεξε να διασκεδάσει στο χώρο του λούνα παρκ.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω