Για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή συναντήθηκαν φέτος η Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, στην παράσταση Αντιγόνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι από την αρχή το καλοκαιριού βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, συνδυάζοντας παράλληλα διακοπές και δουλειά.

«Δεν αποτελεί πρόκληση. Ίσα ίσα που είναι πάρα πολύ γλυκό και χαίρομαι που για πρώτη φορά συνεργαζόμαστε και θα συνυπάρξουμε στην σκηνή και ειδικά σε ένα τόσο εμβληματικό έργο. Είναι μία ωραία συνθήκη που θα κάνουμε μαζί περιοδεία», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το βράδυ της Παρασκευής 5/8 έπαιξαν στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με πολλούς φίλους, συναδέλφους και συγγενείς να βρίσκονται στον πλευρό του για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Μεταξύ αυτών και η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου, Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία καμάρωσε τον γιο της και τη νύφη της από τις πρώτες θέσεις τους θεάτρου, ενώ στο τέλος βρέθηκε στα παρασκήνια για να του συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η σπουδαία ηθοποιός έχει άψογες σχέσεις τόσο με τον γιο της όσο και με την σύζυγό του, ενώ όπως θα δεις και στις φωτογραφίες οι δυο γυναίκες πόζαραν αγκαλιά, ιδιαίτερα χαρούμενες.

Φωτογραφίες: NDP

 

Περισσότερα Εδω