αγH Δανάη Λουκάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και στη δημοσιογράφο, Βασιλική Μπασιούρη και μίλησε για όλους και για όλα

Η ηθοποιός που υποδύεται την Παγώνα στην επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο φινάλε της σειράς, ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελα άμεσα να κάνει κάτι αντίστοιχο και τόσο απαιτητικό.

«Κλείνει μια τριετία, ένας πολύ σημαντικός και μεγάλος κύκλος για τον καθένας μας. Δεν το περίμενα αλλά με στενοχωρεί κάθε φορά όλο και περισσότερο και μέχρι να φτάσουμε στη λήξη θα είναι λίγο περίεργα», είπε αρχικά η Δανάη Λουκάκη.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα στο μέλλον να έρθουν ωραίες συνεργασίες, οι ρόλοι όμως δεν έχουν σημασία, αν είναι κακό το κλίμα. Ελπίζω να μην κάνω κάποιο καθημερινό σήριαλ άμεσα. Φυσικά για μια δουλειά σαν τις Άγριες Μέλισσες φυσικά και το σκέφτεσαι, αλλά θα προτιμούσα να ήταν κάτι με χαμηλότερους ρυθμούς».

Σχετικά με την αναγνωρισημότητα που πήρε η ίδια, λόγω της σειράς, σημείωσε: «Νιώθω τυχερή γιατί λόγω του covid δεν ερχόταν όλο αυτό κατά πάνω μου. Που είναι πολύ όμορφο να έρχονται οι άνθρωποι να σου μιλάνε και να νιώθεις την αγάπη της, οπότε είχα σχετική απόσταση από αυτό. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ξεπερνούν τα εσκαμμένα».

Περισσότερα Εδω