Δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών άσκησε η εισαγγελέας υπηρεσίας κατά ενός 32χρονου που συνελήφθη την Τρίτη και ενός 30χρονου αλλοδαπού, που συνέλαβαν οι αστυνομικοί την περασμένη Πέμπτη στα Κάτω Λεχώνια. Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Πέμπτη.Κοντά στην περιοχή που συνελήφθη ο 32χρονος, σε δασώδη δύσβατη περιοχή βρέθηκαν κρυμμένες σε «καβάτζα» και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 212,22 γραμμαρίων, ένα γυάλινο βάζο και δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 215,4 γραμμαρίων, 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 135 έως 160 εκατοστά και 18 κενές νάιλον συσκευασίες.
Ο 32χρονος συνελήφθη κοντά στην κρυψώνα ναρκωτικών, όπου είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη ένας 30χρονος, υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί και κατασχεθεί 8 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 35 εκατοστά, δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 56,37 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους 2.515 γραμμαρίων και μια ζυγαριά.
Τότε ο αλλοδαπός είχε παραδεχτεί ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του και προοριζόταν ιδία χρήση.
Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο
Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και η Αστυνομία αναφέρει ότι οι δύο συλληφθέντες είναι συνεργοί και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στις δύο περιπτώσεις ανήκουν και στους δύο, οι δύο συλληφθέντες το αρνήθηκαν.
Ο συνήγορος του αλλοδαπού υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν την Τρίτη και τόνισε ότι η Αστυνομία τον ενοχοποιεί άδικα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι χρήστης κάνναβης και όχι κοκαΐνης και την περασμένη εβδομάδα που συνελήφθη, παραδέχτηκε ότι το χασίς που είχε βρεθεί στην κατοχή του ήταν για δική του χρήση.

Από την πλευρά της, η συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υποστηρίζει ότι ο άνδρας πάσχει από σύνδρομο Crohn και ζει από το επίδομα που παίρνει, ενώ κάνει περιστασιακά μεροκάματα σε χωράφια. Η δικηγόρος τόνισε ότι στο σπίτι του 32χρονου δεν βρέθηκαν ναρκωτικά και ο ίδιος συνελήφθη κοντά στην περιοχή που ήταν τα ναρκωτικά και ο ίδιος υπέδειξε το σημείο που τα είχε κρυμμένα ο αλλοδαπός. Επίσης τονίζει ότι με τον 30χρονο γνωριζόταν εδώ και 1,5 χρόνο και ήταν ο άνθρωπος που του προμήθευε κάνναβη, διότι και ο ίδιος είναι τοξικομανής εδώ και 15 χρόνια.

Περισσότερα Εδω