Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε τελικά Πανελλήνιες Εξετάσεις και εχθές το πρωί εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Ο δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς ανέπτυξε τις απόψεις του για τη… βία κατά των γυναικών.

Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναπτύξουν τις απόψεις τους πάνω στο θέμα της έμφυλης βίας και της ισότητας των δύο φύλων, να αναφέρουν φαινόμενα παραβίασης των δικαιωμάτων της γυναίκας στον ιδιωτικό και δημόσιο βίο, να προτείνουν τρόπους έμπρακτης συμβολής στην επίτευξη της ισότητας κλπ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη και ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι!» σχετικά με το γεγονός ότι ο καταδικασμένος δολοφόνος της Κάρολαιν έγραψε για τη βία κατά των γυναικών. 

«Όλο αυτό δεν δείχνει έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο εύκολα. Δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς που βρήκε το μυαλό να διαβάσει. Μιλάμε για συναισθήματα ανθρώπινα. Ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις δείχνει πράγματα για σένα και το αν έχεις μετανιώσει, αν μπορείς να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είσαι μετανιωμένος, θες να μειωθεί η ποινή σου, έχουν γίνει όλα αυτά. Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις; Κάθεσαι 1,5 ώρα και αναπτύσσεις τις ιδέες σου; Πραγματικά» ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

«Εγώ είχα άγνοια πως θα έδινε εξετάσεις και ήταν μία επιλογή της τελευταίας στιγμής. Το ζήτημα είναι πως δεν έχω μιλήσει μαζί του. Όταν θα μιλήσω, θα ενημερωθώ για το πώς έγραψε. Αντιλαμβάνομαι την κοινωνία αλλά το να δώσει κάποιος κρατούμενος πανελλήνιες είναι από τα στοιχεία που συνεκτιμώνται από τα δικαστήρια» απάντησε ο δικηγόρος του, Aλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Περισσότερα Εδω