Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 το 2οOpenDay της Μικρο-Θερμοκοιτίδας που διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο της πράξης «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των ΜΜΕ – Βελτίωση της ελκυστικότητας για προσέλκυση επενδύσεων και προαγωγή της Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Αιγάλεω».

Κατά τον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας αναφέρθηκε στα σημαντικά οφέλη που πρόκειται να εξασφαλίσουν οι ωφελούμενοι του προγράμματος με τη συμμετοχή τους καθώς και στο θετικό αντίκτυπο που πρόκειται να έχει η τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι του Επιχειρηματικού Προγράμματος και στελέχη επιχειρήσεων παρουσίασαν το περιεχόμενο του προγράμματος ενώ δόθηκαν επιπλέον διευκρινίσεις αναφορικά με τις προϋποθέσεις και την διαδικασία ένταξης στον Β’ Κύκλο του Επιχειρηματικού Προγράμματος που έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και να παραθέσουν τις ερωτήσεις τους στους αρμόδιους. Η εν λόγω εκδήλωση έλαβε χώρα στις νέες εγκαταστάσεις της Μικρο-Θερμοκοιτίδας, στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτησή τους έως 24 Αυγούστου συμπληρώνοντας την σχετική ηλεκτρονική φόρμα μέσω της ιστοσελίδας της μικρο-θερμοκοιτίδας.

Σημειώνεται ότι η πράξη χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία στηρίζει χρηματοδοτικά τις ΟΧΕ/ΒΑΑ που εντάσσονται χωρικά στην αρμοδιότητά της μέσω του ΕΠ «Αττική 2014-2020», ενώ Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης είναι ο ΑΣΔΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω