Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12 η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιέγραψε πόσο δύσκολο της είναι, και πόσο χρόνο έχασε από τη ζωή της για να πετύχει το όμορφο αυτό αποτέλεσμα για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ αποκάλυψε πως βαριέται να περιποείται τον εαυτό της

«Δίνουμε στίγμα με τα ρούχα μας. Αυτά που φοράω σήμερα είναι εγώ. Εγώ τώρα βάφομαι, προσέχω, κάνω μπούκλες. Παλιότερα δεν έκανα τίποτα από αυτά. Πριν 4-5 χρόνια ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά, έπαθα γυναίκα. Μεγάλωσα και δεν με έπαιρνε να βγω έξω όπως έβγαινα από το μπάνιο», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου. 

«Όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ grande. Θεωρούσα ότι η γυναίκα, έτσι όπως μεγαλώναμε εμείς στα Εξάρχεια και συνοδευτικά με τις απόψεις του πατέρα μου, το να ασχολείται με την κοκεταρία της είναι χάσιμο χρόνου και αλήθεια έλεγαν. Εγώ εχθές για να πάω να κάνω μαλλιά, μανικιούρ και πεντικιούρ έφαγα όλη την ημέρα. Είναι δράμα να είσαι γυναίκα, απλά είναι μονόδρομος. Εγώ για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Δήμητρα Παδοπούλου. 

Περισσότερα Εδω