Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε ο Στέφανος Δημουλάς το πρωί της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου.

Ο χορευτής και κριτής του DWTS μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων, για τη βασιλική όπερα, την πρόταση που είχε δεχτεί για να συμμετέχει στο «The Crown» αλλά και το εξώφυλλο με τον πατέρα του σε βρετανικό περιοδικό.

«Αφοσιώθηκα πλήρως στον δικό μου τον κλάδο, πήγα εκεί που θεώρησα ότι θα γινόταν καλύτερη εξέλιξη στο επάγγελμά μου και έκτοτε δεν έφυγα ποτέ. Η συνεργασία με τη βασιλική όπερα ήρθε με πολύ κόπο και δουλειά και χαίρομαι που μπόρεσα να διακόψω για λίγο το συμβόλαιο μου με την βασιλική όπερα για να επιστρέψω στα πάτρια εδάφη και να συμμετέχω στο Dancing with the Stars. 

Για την πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή του The Crown, ο Στέφανος Δημουλάς είπε: «Με προσέγγισαν από την παραγωγή δύο φορές, θα ήμουν ένας χορευτής σε κάποιες σκηνές, δεν θα ήταν κάποιος μεγάλος ρόλος, παρόλα αυτά θα μου έδινε κάθε δικαίωμα να το βάλω σαν ένα συν στο βιογραφικό μου. Αρνήθηκα την πρόταση γιατί είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ελλάδα και είμαι της άποψης πως δεν χωράνε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη, γιατί αυτό μας κάνει να είμαστε μέτριοι και εγώ το μέτριο δεν το μπορώ καθόλου». 

Για τη σχέση με τον πατέρα του και το εξώφυλλό τους στο μεγαλύτερο LGBTQ περιοδικό της Βρετανίας, ο Στέφανος Δημουλάς σημείωσε: «Όταν μεγάλωσα έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις μαζί τους και ειδικά με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του, «εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ την Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Αν έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί», ενώ για το εξώφυλλο πρόσθεσε: Είναι συγκινητικό γιατί είναι αληθινό. Πήγαμε εκεί πέρα, κάναμε πέντε λήψεις και ήταν τόσο αληθινό το αποτέλεσμα.  

Περισσότερα Εδω