Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να πέρασε μια περίοδο δύσκολη και μεταβατική μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, ωστόσο η σταθερά της αποτελούν τα δυο παιδιά που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, η 17χρονη Μελίνα Νικολαΐδη και ο 14χρονος Γιώργος Νικολαΐδης.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη όσο περνούν τα χρόνια δένονται ακόμη περισσότερο ως μαμά και κόρη. Η 17χρονη καλλονή όχι μόνο έχει κληρονομήσει το ταλέντο της διάσημης μητέρας της, αλλά και το ενδυματολογικό στυλ, καθώς δεν είναι λίγες φορές που η Μελίνα… δανείζεται ρούχα της τραγουδίστριας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη τρέφει τεράστια αδυναμία στη μαμά της και το αντίθετο, με τη Δέσποινα Βανδή να μιλάει κάθε φορά με τα πιο τρυφερά λόγια για την 17χρονη κόρη της και το ταλέντο της στη μουσική.

Δέσποινα Βανδή: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της, Μελίνας, για τα γενέθλιά της! ΦωτογραφίαΔέσποινα Βανδή: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της, Μελίνας, για τα γενέθλιά της! Φωτογραφία

«Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η Μελίνα Νικολαΐδη έχει ξεκινήσει και εκείνη τις κοσμικές εμφανίσεις είτε στο πλευρό της μητέρας της είτε μόνη της. Η 17χρονη κόρη της Βανδή και του Νικολαΐδη έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην γνωστή τραγουδίστρια.

Η Μελίνα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια σίγουρα μπορεί να πει το ίδιο για την κόρη της. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει συγκλονιστική φωνή και δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα μοιράζεται βίντεο με την κόρη της να τραγουδάει, εκφράζοντας την περηφάνεια της για εκείνη. 



 

Μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη και ιδιαίτερη σχέση και εκτός από τη σχέση γονιού και παιδιού, τα λένε όλα μεταξύ τους και το κυριότερο περνάνε τέλεια μαζί! «Η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά, έχει θεία φωνή. Εάν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο (τραγουδίστρια) , εύχομαι να μπορώ να τη στείλω κάπου για να σπουδάσει αυτό που θέλει να κάνει. Εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι ή με την υποκριτική» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town η Δέσποινα Βανδή.

Μάλιστα, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO απαθανάτισε τη Δέσποινα Βανδή και τη Μελίνα Νικολαΐδη σε έξοδό τους στα νότια προάστια! Όπως θα δεις στις φωτογραφίες μαμά και κόρη φαίνονταν ιδιαίτερα ευδιάθετες, με την 17χρονη Μελίνα να έχει γίνει πλέον ολόκληρη δεσποινίς!

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Άγγελος Λίγκας, Παναγιώτης Αξιώτης

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω