Σε μια πολύ ξεχωριστή στιγμή του συγκροτήματος «Μελιsses» έδωσε το παρών το βράδυ της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε χθες σε μια ιδιαίτερη βραδιά, στην οποία το δημοφιλές συγκρότημα και η Panik Records γιόρτασαν τις πολυπλατινένιες, πλατινένιες και χρυσές επιτυχίες τους.

Στην πολλαπλή απονομή, οι Μελιsses και frontman Χρήστος Μάστορας, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους, τραγουδιών που έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού, κατέκτησαν το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και έχουν αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο YouTube views.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος συνεργάζεται με το συγκρότημα και η σύμπραξή τους επί σκηνής είναι μοναδική, δεν θα μπορούσε να μη τιμήσει με την παρουσία της τον Χρήστο Μάστορα και τις Μέλιsses.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνιση που έκανε χθες το βράδυ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο. Επιλέγοντας total black outfit και ψηλοτάκουνες γόβες ήταν υπέροχη!

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με διαφορετικό hairlook, επιλέγοντας να φορέσει μια ξανθιά περούκα.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

Με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω