Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως ζουν έναν έρωτα… μεγατόνων και πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρύβουν. 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου την παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» στον Τεχνοχώρο Cartel και φυσικά η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν εκεί!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν ήδη από το μεσημέρι στο θέατρο μαζί με τον σύντροφό της, ενώ το ζευγάρι έμεινε εκεί και μετά το τέλος της παράστασης, μέχρι αργά το βράδυ με τους φίλους του. Στη συνέχεια, μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα social media, όπου πόζαραν αγκαλιά.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της και απόλαυσε την θεατρική παράσταση, στηρίζοντας τον Βασίλη Μπισμπίκη στο νέο θεατρικό εγχείρημά του. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει μαζί μετά το τέλος του έργου μαζί με τον ηθοποιό Άγγελο Παπαδημητρίου.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης «Τα κόκκινα φανάρια»:

Δημήτρης Γαλάνης

Δημήτρης Παπάζογλου

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Μαντάμ Παρί και τα κορίτσια της ανοίγουν με γενναιότητα την κουρτίνα του μπαρ τους, αφηγούνται τις ιστορίες τους, χορεύουν, τραγουδούν, ερωτεύονται, ονειρεύονται, ελπίζουν, διαψεύδονται, σκιαγραφώντας έναν κόσμο ζωντανό. Έναν κόσμο παλλόμενο, γεμάτο χρώματα, θραύσματα και σπαράγματα, γεμάτο φως και σκοτάδια, τραύματα και θαύματα. Έναν κόσμο υπαρκτό ανάμεσά μας, όσο κι αν επιλέγουμε ενδεχομένως να αποστρέφουμε το βλέμμα μας, όσο κι αν μας βολεύει ίσως να κάνουμε ότι είναι αόρατος.

Μέσα από τις ιστορίες τους, ιστορίες βιωμένες στα μονοπάτια της queer νύχτας και του αγοραίου έρωτα, η Μαντάμ Παρί κι ο Μιχαήλος, η Μαρίνα κι ο Ντορής, η Μυρσίνη, η Ελένη κι ο Πέτρος, η Άννα κι ο Νικόλας, ο Δημήτρης κι η Ρόζα, η Κατερίνα κι ο Φερζά, η Νάντια και ο Σάμι έρχονται στη σκηνή για να δηλώσουν και να μας υπενθυμίσουν την παρουσία τους στη ζωή.

Σε μια εποχή μετάβασης, την ώρα που οι εξελίξεις, κοινωνικές και όχι μόνο, καθιστούν ατομικά και συλλογικά αναγκαία την αλλαγή και την πορεία προς μια καλύτερη εκδοχή της ανθρωπότητας, η Ομάδα Cartel ανάβει τα «Κόκκινα φανάρια» της με τρόπο ωμά ρεαλιστικό, σκληρό και την ίδια στιγμή τρυφερό κι ανθρώπινο, θέτοντας για μια ακόμα φορά στον πυρήνα του την αλήθεια.

Αυτή που οι ήρωες ζούνε, διεκδικώντας το αυτονόητο: την ορατότητα και την ελεύθερη ανάσα της ύπαρξης. Τον ζωτικό χώρο που όλοι μας, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό και διαφορετικό τρόπο, έχουμε ανάγκη.

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω