Ο πρωταθλητής του NBA όχι μόνο δεν επαναπαύεται μετά το πρώτο του δαχτυλίδι αλλά προετοιμάζεται για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πετύχει τα πάντα στον «μαγικό κόσμο». Πρωτάθλημα, Regular Season MVP (δύο φορές), «Καλύτερη πεντάδα», All-Star, «Πιο βελτιωμένος παίκτης», «Αμυντικός της χρονιάς» και η λίστα συνεχίζεται. Όμως παρότι ήδη βρίσκεται στο «Έβερεστ» του παγκοσμίου μπάσκετ, δεν έχει «χορτάσει» από τις επιτυχίες. Αυτό ξεκαθαρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό All-Star Basket.

Παρακάτω ένα μέρος όσων δήλωσε:

«Είχα πει ότι θα κάνω τα πάντα για να φέρω το πρωτάθλημα στο Μιλγουόκι, γιατί αυτός είμαι. Δεν έχει να κάνει με μαγκιά αλλά με το ποιος είσαι. Το δαχτυλίδι είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που θα σου θυμίζει πάντα, κοιτάζοντάς το, πως όλα μπορούν να συμβούν και ότι μπορούν να γίνουν πάλι».

Για τον επόμενο στόχο του:

«Όταν φτάσεις στην κορυφή ξεκινά η πραγματική δοκιμασία. Πρέπει να ετοιμάζεσαι αδιάλειπτα με ταπεινότητα, γιατί από την επόμενη κιόλας μέρα έχεις τους ίδιους εκατοντάδες, ίσως και άλλους τόσους, να κυνηγάνε εσένα και τη θέση σου στην κορυφή. Οπότε ο στόχος μου δεν μπορεί να είναι άλλος από το να εμφανιστώ καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά βάζοντας το κεφάλι κάτω».

Περισσότερα Εδω