Ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να στείλει η Γωγώ Καρτσανά μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μετά και τη σημερινή γυναικοκτονία στη Δάφνη.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά το “Το σοι σου” αλλά και τη σειρά “Έρωτας μετά” εδώ και μερικούς μήνες έχει γίνει μαμά ενός πανέμορφου αγοριού. Ωστόσο, όλα αυτά που ακούει και βλέπει να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες την έχουν θορυβήσει.

Μέσα από την ανάρτησή της λοιπόν, η Γωγώ Καρτσανά δίνει ένα δυνατό μήνυμα για το πόσο πρέπει να αλλάξει ο κόσμος γύρω μας προκειμένου οι επόμενες γενιές να ζήσουν πιο όμορφα και ειρηνικά.

“Ήρθε η στιγμή και η δική μας γενιά να αποφασίσει αν θα δώσει το φως ή το σκοτάδι στις επόμενες γενιές. Ας μεγαλώσουμε τα παιδιά μας – όχι τους γιους μας ή τις κόρες – με αγάπη. Αγάπη για όλους τους ανθρώπους χωρίς να κοιτούν φύλο χρώμα σεξουαλικότητα ηλικία. Και με σεβασμό. Σεβασμό στην ελευθερία, στην επιθυμία ή όχι στην ανάγκη των αλλων.

Πρώτα των άλλων και μετά τη δική τους. Ας τους δώσουμε τα εργαλεία να χτίσουν οι νεότερες γενιές έναν κόσμο αλλιώτικο. Έναν κόσμο ξεχωριστό.

Έναν κόσμο που θα τους χωράει όλους έναν κόσμο που θα τους θέλει όλους έναν κόσμο που η βία δεν θα είναι η πρώτη επιλογή έναν κόσμο που η διαφορετικότητα δεν θα χρειάζεται πια προστασία έναν κόσμο που το όχι θα είναι όχι έναν κόσμο που η λέξη βοήθεια δεν θα είναι απαραίτητη έναν κόσμο ίσως ιδανικό ίσως φανταστικό μα όχι ακατόρθωτο.

Έναν κόσμο που δεν πρόλαβα να σου έχω έτοιμο μικρό μου ανθρωπάκι μα θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να σου δείξω πως να τον φτιάξεις εσύ πια”

Περισσότερα Εδω