Η απόφαση του Γρηγόρη Πετράκου να τραγουδήσει σε νυχτερινό κέντρο μόνο για εμβολιασμένους, ενώ κατά καιρούς έχει δηλώσει την αντίθεση του προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Σε νέο βίντεο – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατακεραυνώνει όλα τα κανάλια που σχολιάζουν το γεγονός ότι θέλει να εργαστεί σε Covid-free μαγαζί, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς: 

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι. 

Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».

 

Περισσότερα Εδω