Στην Κρήτη ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί το καλοκαίρι ο επιτυχημένος make up artist Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος φωτογραφήθηκε για το γνωστό περιοδικό OK! και μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του Νάσο. Ο εκλεκτός της καρδιάς του χρόνια τώρα, είναι γνωστός γιατρός που δραστηριοποείται τα τελευταία χρόνια και στη Λάρισα.

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα», ανέφερε σχετικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Τουτουντζής είχε γιορτάσει προ μερικών μηνών την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο με μία τρυφερή ανάρτηση με την οικογένειά του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για το bullying που έχουν δεχθεί με τον σύντροφό του, την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, τους προβληματισμούς που είχε ο ίδιος, αλλά και τον ρόλο του ως γονιός.

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού: 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω