Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τη γνωριμία και τον έρωτα του με τη Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Μαμά – δες», στην ΕΡΤ 2. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Τζένη Θεωνά ότι όταν γνωρίστηκε με τη γυναίκα της ζωής του, βρίσκονταν και οι δύο σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Γνωριστήκαμε στην Κύπρο όταν εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο. Εκείνη καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: «Γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία». Αυτό ήταν. Ήταν κάτι ωραίο και μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ. Γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας».

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο Γιάννης Αϊβάζης επεσήμανε: «Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε».

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Περισσότερα Εδω