Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο σύζυγος της εικοσάχρονης Καρολάιν βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ θέμα ωρών είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κλήσεων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή τη μοιραία νύχτα. Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ανακρίνεται ένας Γεωργιανός που συνελήφθη στο Έβρο, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Κομμάτι – κομμάτι συνθέτουν το παζλ της άνανδρης δολοφονίας οι αξιωματικοί της ασφάλειας και ο κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες. Εγκληματική συμμορία με βάναυσα χαρακτηριστικά δράσης έχει μπει στο στόχαστρο. Σχεδόν ένα μήνα πριν από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχαν ληστέψει ηλικιωμένο ζευγαρι στο Πικέρμι. Εισέβαλαν στο σπίτι, χρησιμοποιώντας παρόμοια μέθοδο.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ένας Γεωργιανός ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο την στιγμή που προσπαθούσε να φύγει παράνομα από τη χώρα.

Ο Γεωργιανός, μεταφέρθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να εξεταστεί από τους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών που ερευνούν τη δολοφονία της νεαρής μητέρας και να διαπιστωθεί εάν έχει σχέση με τους δολοφόνους της Καρολάιν.

O σύζυγος της Καρολάιν, ο τριανταδυάχρονος πιλότος, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών. Δεν αποκλείεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση ενώ βλέπει φωτογραφίες υπόπτων.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου».

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων.

Πηγή: ΕΡΤ — Ρεπορτάζ Κάτια Νιάκαρη / Γιώργος Γεραφέντης

Περισσότερα Εδω