Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμος να δεχθεί τις συνέπειες του αποτρόπαιου εγκλήματος που διέπραξε την προσεχή Δευτέρα 16/5 στα δικαστήρια για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Λίγα 24ωρα πριν ακούσει την τιμωρία του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχειρεί να ενισχύσει το προφίλ του μεταμελημένου για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολάιν Κράτους μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

«Καταστράφηκαν τα πάντα. Η συγχώρεση δεν υπάρχει καν σαν λέξη. Η συγχώρεση είναι πολύ μικρή λέξη για αυτό το οποίο έγινε. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να με συγχωρήσει και πώς. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Δολοφόνησα τη σύζυγό μου και το παιδί μου έμεινε χωρίς γονείς. Καταστράφηκα κι ο ίδιος», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον ΑΝΤ1.

Την Δευτέρα, τον λόγο θα πάρει πρώτη η Εισαγγελέας και θα κάνει την πρότασή της σχετικά με την κατηγορία. Την σκυτάλη θα πάρει η πολιτική αγωγή και οι φιλοζωικές εταιρίες και στο τέλος θα μιλήσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης.

Όπως δηλώνει ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, «εμείς εκείνο που θα κάνουμε και είναι υποχρέωσή μας, είναι να θέσουμε όλα τα στοιχεία στους δικαστές στους φυσικούς δικαστές του κατηγορουμένου και να τους βοηθήσουμε ώστε να εκδοθεί μία δίκαιη απόφαση. Αυτοί θα αποφασίσουν αυτοί έχουνε όλα τα στοιχεία μπροστά. Εμείς συμβάλουμε σε αυτό».

Στην συνέχεια, το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη και θα επανέλθει όταν θα είναι έτοιμο να ανακοινώσει την ετυμηγορία του. Πρώτα θα αποφασίσει επί της ενοχής του κατηγορουμένου και κατόπιν θα ακολουθήσει το στάδιο των ελαφρυντικών και της ποινής.

Περισσότερα Εδω