Μετά την κυνική ομολογία του 32χρονου πιλότου για το πώς έκοψε το νήμα της ζωής της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, το ερώτημα που τίθεται είναι ένα: τι θα γίνει με την επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας, της κόρης του ζευγαριού.

Ο ένας εκ των δικηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο κ. Βασίλης Σπύρου μίλησε το πρωί της Κυριακής στο «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτό που με ρώτησε ο εντολέας μου είναι το τι θα γίνει με το παιδί. Η μεγάλη του μέριμνα είναι το παιδί του, γιατί πράγματι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, όπως δεν θα ήταν ο οποιοσδήποτε θα είχε να περάσει το βάσανο μιας ανάκρισης. Είναι ευάλωτος σε διάφορα πράγματα που έχει ακούσει, όπως ότι θα χάσει το παιδί, γιατί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια ή κάτι άλλο. Έχει τρομοκρατηθεί με αυτό» ανέφερε αρχικά ο κ. Σπύρου, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο της αναδοχής και σημείωσε ότι η Λυδία βρίσκεται με τους γονείς του πιλότου αυτό το διάστημα.

«Εμείς θα επιδιώξουμε να μείνει σε αυτό το περιβάλλον, δηλαδή υπό κάποιες συνθήκες να βρεθεί μια χρυσή τομή και να έχουν την επιμέλεια του παιδιού αμφότερα τα δύο ζευγάρια των γονέων. Κοινή επιμέλεια από τους παππούδες, αυτή είναι η επιδίωξη. Ενδεχομένως, να η επιμέλεια να ανατεθεί σε μία οικογένεια» πρόσθεσε στην πορεία.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

Περισσότερα Εδω