Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται η υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν, στο σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγό της, στα Γλυκά Νερά.

Πάνω από έξι ώρες μετά την μεταφορά του –κατεπειγόντως από την Αλόννησο όπου βρισκόταν για το τρισάγιο της Κάρολαϊν- ο 32χρονος πιλότος δεν έχει –όπως σας έχει ενημερώσει εγκαίρως το newsit.gr– απαντήσεις στα ερωτήματα των αστυνομικών για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες του newsit.gr από την αστυνομία αναφέρουν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν είναι πειστικές.

Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν έχει ομολογήσει -τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Μεταξύ αυτών, ακόμη και της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες. Κι αυτό διότι υπάρχει μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που απαιτούν απαντήσεις. Απαντήσεις που αν δεν δοθούν, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον σύζυγο της Κάρολαϊν.

Πηγή: newsit.gr

Περισσότερα Εδω