Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα, μετά την ομολογία του ότι ο ίδιος σκότωσε την σύζυγο του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

“Θέλω να μείνει το παιδί στην οικογένεια”, είπε χαρακτηριστικά στον δικηγόρο του, Βασίλη Σπύρου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο newsit.gr. Η έννοια του 32χρονου είναι η μικρή Λυδία να ζήσει είτε με τους γονείς του, είτε με τους γονείς της Κάρολαϊν, αλλά να μην πάει σε κάποιο ίδρυμα.

“Είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν χθες. Τον ενδιαφέρει τι θα γίνει με το παιδί. Έχει ακούσει πολλά, όπως για το ότι θα επέμβει εισαγγελέας ανηλίκων, προκειμένου το παιδί να πάει σε κάποιο ίδρυμα ή ακόμα ότι μπορεί να το πάρει και κάποια ανάδοχη οικογένεια. Μετά από δύο ημέρες ανακρίσεων έχει γίνει πολύ ευάλωτος και τα πιστεύει όλα. Θέλει να μείνει το παιδί στην οικογένεια. Σε οποιαδήποτε από τις δύο οικογένειες. Είτε στους δικούς του γονείς, είτε στους γονείς της Καρολάιν. Μιλάει με κοντινά του πρόσωπα από το τηλέφωνο, ωστόσο ακόμα κανείς δεν τον έχει επισκεφτεί”, δήλωσε ο κ. Σπύρου.

Πηγή: Ρεπορτάζ Θανάσης Γερασιμίδης για το Newsit

Περισσότερα Εδω