Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα δυο νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ. “Γλυκάνισος” που θα μεταδοθούν το Σάββατο 1/4 και την Κυριακή 2/4 στις 18.45.

Η ανατροπές που θα φέρει η αποκάλυψη πως ο Στρατής δεν είναι τελικά γιος του Φίλιππου αλλά του Περικλη, θα είναι μεγάλες στις ζωές των ηρώων της σειράς. Η Ραζάν μάλιστα, θα δει τον κόσμο της να καταρρέει όταν θα δει τον Στρατή, για χάρη του οποίου απαρνήθηκε πολλά πράγματα από τη ζωή της, σε τρυφερά ενσταντανέ με την πρώην σύζυγό του Ελεάνα.

Το TLIFE «τρύπωσε» στα γυρίσματα της σειράς εξασφαλίζοντας μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από όσα θα παρακολουθήσουμε στα δυο νέα επεισόδια. 

Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

H αποκάλυψη, ότι ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) είναι γιος του Περικλή (Ν. Γεωργάκης), πέφτει σαν βόμβα. Ο Στρατής πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας και ο Ραφαήλ (Α. Γιαννακός) ότι ο πατέρας του τού έκρυβε μία σοκαριστική αλήθεια. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) με τον Φίλιππο να είναι εκτός εαυτού και να απειλεί με διαζύγιο. Η Ερμιόνη, μέσα στη σύγχυσή της, παίρνει μία μοιραία απόφαση.

Η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) αποφασίζει να επισκεφτεί τον Στρατή για να του συμπαρασταθεί σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή. Οι δυο τους θα κάνουν μια συζήτηση από καρδιάς και θα πιούν πολύ. Έντονα, αντικρουόμενα συναισθήματα και ποτό όμως, τις πιο πολλές φορές οδηγούν σε μεγάλα λάθη. Όταν η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) τους βρει μαζί, η συντριβή της θα είναι απερίγραπτη. Μάταια, ο Στρατής προσπαθεί να της εξηγήσει – η Ραζάν αισθάνεται προδομένη και δεν ακούει τις δικαιολογίες του.

Περισσότερα Εδω