Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους γονείς του αλλά και στη μεγάλη απώλεια του αδερφού της συζύγου του, της Δώρας. Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε τι τον πείραξε και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα, κλείνοντας μια και καλή αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

Η απώλεια του αδερφού της γυναίκας του

«Χάσαμε τον Γιώργο, τον αδερφό της γυναίκας μου. Φρικαλέο, ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στη ζωή μου. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα Mad Awards με το βραβείο στον λαιμό μου, με πήρε τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στον Χάρη. Έφτασα στο Τζάνειο και μου είπαν ότι είχε τελειώσει…

Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα έπρεπε να μιλήσω με την γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Πήγα σε ένα φαρμακείο κλαμένος και χτύπησα το παραθυράκι στον Πειραιά. Άνοιξε ο φαρμακοποιός, ζήτησα το ηρεμιστικό και κούνησε το κεφάλι γιατί με είδε και σκέφτηκε πως είμαι κόκκαλο.

Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες,, προσευχόμουν και παρακαλούσα να μην με καταλάβει. Όταν είδα να κατεβαίνει το ασανσέρ, έδωσα τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου. Μετά από τόσα χρόνια τον κρατάμε ζωντανό. Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο να αναφερθώ στον Γιώργο, χωρίς να κλάψω. Ήταν ένας λατρεμένος άνθρωπος. Ακούω το σχόλιο και το κράξιμο στα αυτιά μου» εξομολογήθηκε για τον χαμό του αδερφού της συζύγου του.

Η δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ και το Big Brother

«Δεν με ενόχλησε που δεν έκανα εκπομπή. Δεν το παίζω τσαμπουκάς. Αντέδρασα σε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο και το πέταξαν στα σκουπίδια. Δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και του έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως αγωγή. Είναι ανεπίτρεπτο», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Τσαλίκης.

Περισσότερα Εδω