Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για την πατρότητα, καθώς πριν δέκα μήνες περίπου ήρθε στον κόσμο η κόρη του.

«Το μωρό είναι καλά, μπαίνει σε έναν δρόμο σιγά σιγά. Τώρα αρχίζουμε να κοιμόμαστε. Είναι δέκα μηνών. Στην αρχή υπήρχαν στιγμές που φτάνεις και στα όρια σου. Κλαίει, δεν σταματάει με τίποτα και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Σε αγχώνει γιατί δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Απολαμβάνω τον ρόλο του πατέρα» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

 

Όσον αφορά στη σειρά που πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ανέφερε: «Αναρωτιέται μήπως είναι υπερβολικός και να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση του Τάσου με την κόρη του. Στην εκκλησία θα πάμε, αυτό είναι σίγουρο. Το τι θα γίνει μετά είναι λίγο… Ακολουθώ τις αρχές και το ήθος μου και τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλεις. Για να υπερασπιστώ το καλό της οικογένειας και της κόρης μου θα κάνω υποχωρήσεις.

Μου αρέσει το στοιχείο της έρευνας και ο δημοσιογράφος έχει στοιχείο ντετέκτιβ. Ψάχνεις πληροφορίες, τα συνθέτεις και φτιάχνεις μία εικόνα και δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα. Είναι μία δουλειά που θα μπορούσα να την κάνω. Και στην υποκριτική μου αρέσει η διαδικασία των προβών και της έρευνας».

Περισσότερα Εδω