Την απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να δώσει το τραγούδι “Φεγγάρι μου” το οποίο έχει γίνει επιτυχία με τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου, για τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών, σχολίασε ο Γιώργος Μουκίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star”.

Ο Γιώργος Μουκίδης ξεκαθάρισε πως τα δικαιώματα των τραγουδιών ανήκουν στους δημιουργούς, ωστόσο είπε πως ο Γιώργος Θεοφάνους με τον τρόπο αυτό “ξεφτίλισε” το τραγούδι αλλά για να συμφώνησε σε κάτι τέτοιο μάλλον πήρε πολλά λεφτά.

«Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε εμείς για αυτό. Αυτός για τον εαυτό του καλά έκανε, έκανε καλό στην τσέπη του. Πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα, γιατί όσο πιο ψηλά είναι το τραγούδι τόσο πιο πολύ «πανί» θέλεις για να το τυλίξεις. Πιο μεγάλο πανί, πιο πολλά λεφτά. Για να το κάνει αυτό, πάει να πει ότι αυτά που πήρε ήτανε κάτι σοβαρό. Είναι δικό του θέμα και όχι δικό μας.

Εγώ λέω ότι ναι, το κομμάτι το ξεφτίλισε, και τίποτα άλλο. Δεν είναι υπερβολικό που στεναχωρήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Αυτή έχει άλλα θέματα, κατ’ εμέ πάντα. Είναι του δημιουργού το κομμάτι, το κάνει ό,τι θέλει. Θα έπρεπε να έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της αλλά, αν το έκανε, θα του έλεγε να μην το κάνει. Τα λεφτά πάντα είναι δόλωμα. Τώρα έχει ένα άλλοθι, μπορεί να πει: δεν ήξερα ότι θα σε πείραζε, νόμιζα ότι θα γελούσες»

Περισσότερα Εδω