Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από δεκάδες ταξίδια και ξεχωριστές εμπειρίες βρήκε στο πρόσωπο της Κρίστης Καθάργια το λιμάνι του και μια ιδανική σύντροφο να περάσει το υπόλοιπο της ζωή του.

Πριν έναν χρόνο ακριβώς, ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist πήρε την απόφαση να ζητήσει από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί. Μπορεί να διατηρούσαν σχέση μόλις λίγους μήνες, ωστόσο ο Γιώργος Μαυρίδης είχε καταλάβει από νωρίς ότι η Κρίστη Καθάργια είναι η γυναίκα της ζωής του.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, με την εντυπωσιακή ψυχολόγο να έχει ήδη έναν γιο από προηγούμενη σχέση της. Ο Γιώργος Μαυρίδης με το που γνώρισε τον μικρό ταίριαξε κατευθείαν μαζί του και πλέον είναι ο κολλητός του!

Μπορεί στις αρχές να κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε όλο και περισσότερο άρχισαν και οι δύο να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα social media. 

Μάλιστα, την Κυριακή 25/7 το ζευγάρι γιόρτασε επέτειο… πρότασης γάμου, μιας και εξαιτίας της πανδημίας δεν κατάφερε να διοργανώσει τον γάμο που ονειρευόταν! Ο Γιώργος Μαυρίδης μοιράστηκε καρέ καρέ τη στιγμή της απρόβλεπτης πρότασης στην παραλία και έκανε τους ακολούθους του να… λιώσουν!

 

«Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί. Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται!» είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Μαυρίδης στο Tik Talk.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω