Σε δικαστική διαμάχη ο Γιώργος Μαζωνάκης με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη για την περιουσία του τραγουδιστή, όπως γνωστοποίησε από μεριά του ο καλλιτέχνης, μέσω του δικηγόρου του.

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη κ. Θεόδωρου Μαντά:

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς», ανάφερε η ανακοίνωση.

 

Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη: Τα δύο αγαπημένα αδέλφια, η συνεργασία και η δικαστική διαμάχη

Όλοι μέχρι πριν από μερικά χρόνια έλεγαν πόσο αγαπημένα αδέλφια ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Βάσω Μαζωνάκη! Η ίδια δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του μεγάλου ερμηνευτή. Στενή συνεργάτιδα του, μάνατζερ αλλά και άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης ου.

Η Βάσω Μαζωνάκη τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη. Ο ίδιος τη χαρακτηρίζει σε κάθε του συνέντευξη «βράχο στο πλευρό του».

Πριν από περίπου 4 χρόνια ο σεφ είχε διαγνωστεί με τη μυασθένεια Gravis. Μια ασθένεια που προκαλεί αδράνεια στους μυς και είναι μη
αναστρέψιμη. Η Βάσω Μαζωνάκη από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα του.

«Είμαστε πολύ δεμένοι. Είναι πολύ δύσκολο γιατί και στις δεμένες οικογένειες ο ένας μπαίνει στη ζωή του άλλου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό κανενός να κάνει κάτι σε βάρος του άλλου ή να κάνει κάτι κακό στον άλλο».

«Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διαφωνία ανάμεσα στα δύο αδέλφια αφορά μία επιχείρηση στη Μύκονο, στον τουριστικό τομέα στον οποίο ήταν διαχειριστές και οι δύο. Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ του T-live, αυτό που ζητά ο τραγουδιστής, σύμφωνα με κύκλους του στην εκπομπή του Alpha, είναι να είναι εκείνος ο διαχειριστής της περιουσίας που ο ίδιος έχει φτιάξει. Αν αυτό συνεχιστεί -όπως αναφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός του- και δεν υπάρξει μεταστροφή της συμπεριφοράς συγκεκριμένων ανθρώπων, υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Οι τριβές ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του, ξεκίνησαν όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας.

Ένας φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στο Live News, λέγοντας πως και στο παρελθόν είχε έρθει σε διαφωνία με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα.

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ δίκαιος και πολύ υπέρ της οικογένειας. Την οικογένειά του την έχει φροντίσει και με το παρά πάνω. Είχε έρθει σε διαφωνία και κατά το παρελθόν με την αδελφή του για ίδιας φύσεως θέματα. Τότε δεν πήρε διαστάσεις και μετά από δυο χρόνια τα ξαναβρήκαν. Την αγαπούσε αλλά κι εκείνη έδειχνε ότι τον αγαπούσε. Τώρα, για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, ειδικά στην οικογένειά του που την αγαπάει και τη σέβεται τόσο πολύ, που ήξερε ότι θα πάρει δημοσιότητα, πάει να πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν είναι στον χαρακτήρα του να κάνει κάτι τέτοιο».

Γιώργος Μαζωνάκης – Τα δάκρυα για την οικογένειά του

Το 2021 σε εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, με τίτλο Tik Talk ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μιλήσει με τα πιο συγκινητικά λόγια για την οικογένειά του, ενώ αναφερόμενος στην μητέρα του και στις δύο αδελφές του ξέσπασε σε δάκρυα. 

Στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ, η οποία τον έκανε να δακρύσει, αφού δήλωσε για εκείνον:

«Η πρώτη λέξη του Γιώργου ήταν “μαμ”. Ήσυχο παιδί. Φορούσε κοστούμι, γραβάτα. Δεν ήθελε κανείς να του πειράζει τα ρούχα του, να του τα χαλάει… Το πρώτο τραγούδι που είπε ήταν όταν ήταν πέντε ετών και είπε το “Υπάρχω” του Καζαντζίδη, είχε πάρει ένα στυλ μεγάλου, δεν το περιμέναμε. Τότε καταλάβαμε ότι θα γίνει τραγουδιστής. Πήγαινε στο Λύκειο και δούλευε, τον άφηναν στο πίσω θρανίο να κοιμάται. Έφυγε από μικρός στις επαρχίες μόνος του. Με τις αδερφές του δεν τσακώθηκε ποτέ, τις πρόσεχε. Του εύχομαι να είναι πάντα ο ίδιος, να μην αλλάξει ποτέ, να είναι πάντα όπως ήταν από παιδί μέχρι το τέλος», είχε αναφέρει η μητέρα του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Συγχωρέστε με… Όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος. Δεν ξέρω… Σκέφτομαι ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου και είναι συγκινητικό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με έφεραν στη γη και ένα ευχαριστώ στο Θεό που με κρατάει έτσι. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Όπως όλα δείχνουν, ο «πόλεμος» στην οικογένεια Μαζωνάκη έχει μόλις ξεκινήσει και απομένει να δούμε τι υποστηρίζει η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, την οποία χαρακτήρισε ο σύντροφός της, Δημήτρης Μακρυνιώτης «τον πιο τίμιο άνθρωπο που έχει γνωρίσει»

Περισσότερα Εδω