Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, μπορεί αυτή την στιγμή να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο έχουν ξεκινήσει μήνες πριν, τις προετοιμασίες για την βάφτιση της κόρης τους.

Σύμφωνα με την Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, ο παρουσιαστής του Survivor και η εκλεκτή της καρδιάς του, έχουν προγραμματίσει την βάφτιση της κόρης τους για τον Σεπτέμβριο.

Και το όνομα αυτής Βαλέρια -Ασημίνα

Το ζευγάρι, πριν λίγες εβδομάδες βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα με βαφτιστικά μαζί με τη μικρή Βαλέρια. Εκεί, η 1,5 έτους Βαλέρια – Ασημίνα έκανε τη βόλτα της στον χώρο και περιεργάστηκε τα ρούχα που θα βάλει στη βάφτισή της.


Βίντεο από τις προετοιμασίες μοιράστηκε ο Γιώργος Λιανός με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΙ ο Γιώργος Λιανός είχε κάνει τον απολογισμό του για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και την επίσκεψη της οικογένειάς του στον Άγιος Δομίνικο.

«Ήταν από τις καλύτερες χρονιές, γιατί η είχα τη χαρά να δω τη μικρή μου, την τέταρτη στη σειρά, να κάνει τα πρώτα της βήματα στον Άγιο Δομίνικο σε ένα περιβάλλον το οποίο δεν ήταν προστατευμένο, είχα άπλα να τρέξει, να περπατήσει ξυπόλητη στην άμμο και να τρέχει ελεύθερα. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και για εμένα και για την σύντροφό μου», είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Λιανός.

Γιώργος Λιανός: Το καλοκαίρι αφιερωμένο στην οικογένειά του

Ο παρουσιαστής του Survivor ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι από τη Σύμη, όπου και δημοσίευσε σχετικές εικόνες στα social media. Στο πλευρό του βρέθηκαν και οι τρεις γιοι από τον πρώτο του γάμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life η βάφτιση της μικρής Βαλέριας – Ασημίνας θα γίνει στον Σεπτέμβριο στην Αττική, ωστόσο το ζευγάρι δεν θα πραγματοποιήσει την ίδια μέρα και τον θρησκευτικό του γάμο, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Φωτογραφίες: Instagram

Περισσότερα Εδω