Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του απολαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής περνάει ένα υπέροχο καλοκαίρι έχοντας μαζί του τους δύο γιους του, με τους οποίους προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Και οι τρεις τους έχουν μεγάλη αγάπη στη θάλασσα και στις θαλάσσιες δραστηριότητες, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας διαθέτει και ένα σκάφος με το οποίο μπορούν να επισκέπτονται διάφορα νησάκια, για να χαρούν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να μην ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media, ωστόσο κατά τη διάρκεια των διακοπών του δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς τους φίλους πώς περνάει τις μέρες του.

Αυτό έκανε και το απόγευμα της Τρίτης 17/8 όπου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες τους, με τις οποίες άφησε άφωνους τους ακόλουθούς του. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής έκανε τη βουτιά του σε μια παραλία στους Παξούς και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει έναν κατακόρυφο μέσα στο νερό και όπως φαίνεται τα κατάφερε.

Ο ίδιος θέλοντας να τρολάρει τον εαυτό του έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα ίσα ανάποδα»

Περισσότερα Εδω