Αντιδράσεις στις πρωινές εκπομπές προκάλεσε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στο περιοδικό Hello.

«Αν δεν δώσεις δικαίωμα, δεν υπάρχει παρενόχληση», ήταν η φράση που υπήρχε στη συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι, ο οποία απομονώθηκε και προκάλεσε έντονα σχόλια, με την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει σχετική αναφορά στην εκπομπή της.

Ελεονώρα Μελέτη – Όσα σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της

«Πήγα να πάθω μια εμβολή με τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι. Βέβαια, είπε στην τελευταία του πρόταση “εκτός κι αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις”. Μέχρι να ακούσω αυτό, έλεγα “Χριστέ μου, τι λέει ο άνθρωπος;”, ότι “αν δεν δώσεις δικαιώματα δεν θα υπάρξει παρενόχληση”;

Δεν έχεις υπάρξει γυναίκα για να δεις τι πάει να πει ασυδοσία εκεί έξω. Και παρενόχληση δέχεσαι χωρίς να έχεις δώσει δικαιώματα, και χωρίς να σε ρωτήσει και κανείς, και χωρίς να μη θέλεις, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα», είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Γιώργος Κόρομι: Η απάντηση στην Ελεονώρα Μελέτη

Μέσα από ένα βίντεο στο instagram, ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν από την Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

 

«Άκουσα ότι η Ελεονώρα Μελέτη σοκαρίστηκε με αυτά που άκουσε. Απλά εκεί που διάβασε για το εάν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρχει και παρενόχληση, δεν το πίστευε. Βέβαια μετά διάβασε λίγο παρακάτω που έλεγε εκτός αν πρόκειται για μια αρρωστημένη περίπτωση», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Και πρόσθεσε: «Τι πήγα να σώσω παρακάτω (όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια) αφού όλα ήταν όπως βγήκε το κείμενο ολόκληρο. Αν το διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, βγάζει ένα νόημα. Τετάρτη σήμερα και δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

«Όλο αυτό ήταν κάπως αχώνευτο, δεν μπορώ να το χωνέψω», κατέληξε για τα σχόλια της παρουσιάστριας.

 

Περισσότερα Εδω