Συγκινούν στο T-live τα λόγια της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και οι Αρχές συνέλαβαν πριν από μερικά 24ωρα δύο άνδρες για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 40 και 48 ετών, που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές. Μάλιστα, ο 40χρονος μίλησε στην εκπομπή του Alpha μέσα από τα κρατητήρια ωστόσο ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

«Παρόλο που δεν θέλω να ταξιδέψω, ούτε καν να βγω μέσα από το σπίτι μου, γι’ αυτή την υπόθεση θα έρθω γιατί θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια για να του πω “γιατί το έκανες;” εξομολογήθηκε συγκινημένη στην κάμερα του Alpha η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.  

«Με ενδιαφέρει να βγει ο εντολέας, αυτοί οι δύο ήταν πληρωμένοι… Δύο χρόνια το περίμενα αυτό αλλά τώρα που το έμαθα, μπορεί να χάρηκα μεν, αλλά με σύγχυσε και πάρα πολύ, γιατί ήρθαν όλα μπροστά μου πάλι. Παρόλο που δε με άφησαν να δω το παιδί μου, και την εφημερίδα την έκρυψαν, έρχεται και πάλι η σκηνή μπροστά μου» πρόσθεσε και κατέληξε: «Πώς είναι δυνατόν να ξεχάσω το παιδί μου; Του μιλάω στα όνειρά μου. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Λέω στον εαυτό μου ‘Θεέ μου, ας μάθω ποιος είναι (ο δολοφόνος) κι ας κλείσω τα μάτια μου να πάω στο πληγωμένο μου παιδί».

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και ο θείος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Περισσότερα Εδω