Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης δίνοντας απαντήσεις για τις φημολογούμενες κόντρες γύρω από το όνομά του. Ο ηθοποιός – σεναριογράφος σχολίασε όσα συνέβησαν μετά τις δηλώσεις του για τον Νίκο Μουτσινά ενώ μίλησε ανοιχτά για την παρεξήγησή του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Ειδικά για την Ελισάβετ θέλω να πω πόσο με ταλαιπώρησε κι εμένα αυτό που ήθελα να κάνω. Το είπα και στην Ελισάβετ το καλοκαίρι που μας πέρασε γιατί την στενοχώρησα, δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε. Όταν έγραφα την Εθνική Ελλάδος, τον ρόλο της Φρόσως που έπαιξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει. Ξεκίνησα να την γράφω το 2011-2012 κι ήταν πολύ διαφορετικός ρόλος» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και συμπλήρωσε για τον συγκεκριμένο ρόλο: «Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, στρουμπουλή, που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία με την άνοδο του φασισμού, στο οποίο δεν αντιδρούσε και κανείς, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου ότι κάτι πρέπει να πω. Ξαφνικά αυτός ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μία παχουλή που να πέφτει στο πάγο και να μην τα πηγαίνει καλά με τον άντρα της (…) Είδα πως αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι τόσο σαρωτική προσωπικότητα και δεν μου ταίριαζε σαν physic», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Περισσότερα Εδω