Λύγισαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Γιώργος Ασηµακόπουλος ξέσπασε σε κλάµατα µιλώντας για τον χαµό του αδερφού του από παιδικό καρκίνο. «Ήταν κάτι που σηµάδεψε ολόκληρη την οικογένεια», δήλωσε στο «Secret» και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο καλός του φίλος και σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης.

Να υπενθυµίσουµε πως, κατά τη διάρκεια του Συµβουλίου του Survivor, οι παίκτες ανέφεραν άγνωστες πτυχές της ζωής τους, µε τον νεαρό σχεδιαστή να µιλά για τη δυσκολότερη στιγµή που έχει βιώσει και που δεν ήταν άλλη από τον θάνατο του µικρού του αδελφού, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό του άλλαξε τη ζωή. «Είχαµε µια απώλεια, δραµατική για εµένα. Μου στοίχισε τα παιδικά µου χρόνια. Χάσαµε τον αδελφό µου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραµατικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά µου χρόνια, γιατί έπρεπε να στηρίζω τους γονείς µου… Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήµατα. Αυτό µε έκανε να σέβοµαι αυτά που µου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία µου, σωµατική και ψυχική», είπε µεταξύ άλλων ο Γιώργος Ασηµακόπουλος µε δάκρυα στα µάτια.

Ο φίλος του, που γνώριζε τα όσα του συνέβησαν, µίλησε για ένα παιδί µε µεγάλη συναισθηµατική φόρτιση και αγάπη για την οικογένειά του. «Από ό,τι µου είχε πει, ήθελε να υπάρχει ηρεµία στην οικογένειά του. Σκοπός του ήταν να την προστατεύει µε όποιον τρόπο µπορεί. Υπήρχε µια αστάθεια µετά τον θάνατο του αδελφού του. Ο Γιώργος µού είχε µιλήσει… Τον άλλαξε αυτό ως άνθρωπο. Εκτιµά τα πάντα, και τα πιο απλά… Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά. Σε τέτοιο δράµα που έχει περάσει κάποιος οφείλεις να είσαι δίπλα του, όµορφα και διακριτικά», τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής, ενώ εξήγησε πως καλό του έκανε και η ψυχανάλυση.

Περισσότερα Εδω