Μετανιωμένος για το συμβάν με τον Μαρκίφ Μόρις εμφανίστηκε ο Νίκολα Γιόκιτς μετά το παιχνίδι του Ντένβερ με το Μαϊάμι στο οποίο οι Νάγκετς επικράτησαν με 113-96.

Ο Σέρβος σέντερ, δυόμιση περίπου λεπτά πριν το τέλος, δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ από τον Μόρις και ο ίδιος αντέδρασε υπερβολικά και ανταπέδωσε με πισώπλατο σπρώξιμο, που είχε ως αποτέλεσμα τον μικροτραυματισμό του παίκτη των Χιτ στον σβέρκο, αλλά και την αποβολή των δύο.

Ο περυσινός MVP, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι:

«Ήταν μία ηλίθια κίνηση και νιώθω άσχημα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι αλλά ήταν στη μέση του αγώνα. Δεν τον είχα δει νόμιζα ότι ήταν φάουλ επειδή είχε προηγηθεί ένα σκληρό μαρκάρισμα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι έπρεπε να εστιάσω στο πως θα δώσω τη νίκη στην ομάδα μου. Ήταν μία κακή στιγμή, μία στιγμή αδρεναλίνης και έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου. Ένιωσα άσχημα μόλις είδα ξανά το βίντεο, ήταν κακή κίνηση από πλευράς μου».

Μάλιστα, το συμβάν είχε και τρίτο ημίχρονο, με τα αδέρφια του Γιόκιτς να επιτίθενται στον αδερφό του Μαρκίφ Μόρις και παίκτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Μάρκους, λέγοντας πως εκείνος ήταν που ξεκίνησε τον καυγά:

«Πρέπει να το αφήσεις στην άκρη, αντί να απειλείς δημόσια τον αδερφό μας. Ο δικός σου αδερφός έπαιξε βρώμικα πρώτος. Αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα, να είσαι σίγουρος ότι θα σε περιμένουμε. Τα αδέρφια Γιόκιτς»

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω