Στην αδυναμία που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην τελευταία πάσα για να ολοκληρώσει τις επιθέσεις του στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έμεινε στο 0-0. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά υπογράμμισε πως θα μπορούσε να έχει καλύτερη εικόνα η ομάδα του.

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμέναμε. Δεν ήταν εύκολο ματς γιατί είχαμε απέναντί μας μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, δεν είχε ρυθμό, δεν υπήρχαν φάσεις. Στο 2ο μέρος πιστεύω καταφέραμε να επιβάλλουμε τον εαυτό μας αλλά μας έλειψαν πράγματα. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους παίκτες από αυτό που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι αλλά προσπάθησαν» τόνισε αρχικά ο 59χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Το να κερδίσεις ένα ματς μπορεί να γίνει και χωρίς φάσεις. Ελέγχαμε πλήρως το ματς, δεν κινδυνέψαμε καθόλου και εμάς μας έλειπε μόνο η τελευταία πάσα για να ολοκληρώσουμε την επίθεση».

 

Περισσότερα Εδω