Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και τη Νίκη Κώτσου, όπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας αλλά και για τα πυρά που δέχτηκε από τα ΜΜΕ.

Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη για εσένα σε ότι αφορά τα ΜΜΕ. Τα πυρά έρχονταν από παντού.

Αυτά τα πυρά εγώ τα ευλογώ. Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς, και όχι μόνο τηλεοπτικός. Χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Πλήρωνα το κόστος και το τίμημα μιας τύχης να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αρπάξω μια ευκαιρία που μου άνοιγε μια επαγγελματική πόρτα τεράστια, αυτή του Πρωινού Καφέ. Σε εκείνη την περίοδο αναφέρομαι.

Αυτό, ωστόσο, με έκανε να έρθω πολύ κοντά στον εαυτό μου και να εκτιμήσω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ότι δεν είχε κόστος. Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου, απομακρύνθηκα από ανθρώπους. Κάνοντας, βέβαια, έναν απολογισμό, ήταν ένα βίωμα που με έκανε να σταθώ πάρα πολύ στα πόδια μου και να αρχίσω να φιλοσοφώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους.

Περισσότερα Εδω