Μοιράσου το αρθρο!

Στα μαλακά “έπεσε” ένας 63χρονος Βολιώτης που τον Φεβρουάριο του 2018 στο πάρκο των Αλυκών  είχε τραυματίσει με τσεκούρι στο κάτω μέρος της κοιλιάς, έναν 65χρονο γείτονά του πάνω σε καυγά για το ποιος θα πάρει τα… ξύλα, που έκοψαν συνεργεία του Δήμου Βόλου.

Η υπόθεση δικάστηκε χθες κατ’ έφεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 90 Ημερησίων Μονάδων προς 2 € την μονάδα. Πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Όλα έγιναν στις 6 Φεβρουαρίου 2018 στο πάρκο Αλυκών όταν συνεργεία του Δήμου Βόλου κλάδεψαν τα δένδρα και κάτοικοι της περιοχής πήγαν να πάρουν τα ξύλα.
Ο υπάλληλος του Δήμου είχε καταθέσει ότι το θύμα και ο κατηγορούμενος είχαν αρπάξει έναν κορμό, δεν τον άφηνε κανένας από τους δύο και ο 63χρονος επιτέθηκε κατά του 65χρονου γείτονά του και τον χτύπησε στο κάτω μέρος της κοιλιάς με τσεκούρι που κρατούσε.

Ο 65χρονος, θύμα της επίθεσης, , είπε ότι ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε απρόκλητα, τον τραυμάτισε με το τσεκούρι στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου του έγινε συρραφή του τραύματος και νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, και ισχυρίστηκε ότι πάνω στον καυγά το θύμα αυτοτραυματίστηκε. Συγκεκριμένα είπε ότι ο 65χρονος του επιτέθηκε για να του πάρει το ξύλο από τα χέρια, έπεσε μόνος του στο τσεκούρι που κρατούσε και τραυματίστηκε.

Περισσότερα Εδω