Η Μέγκαν Μαρκλ πρόσφατα συνάντησε τηλεοπτικά την Έλεν Ντε Τζένερις σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Οι δυο τους μπορεί να βρίσκονται στο ίδιο πλατό για πρώτη φορά ωστόσο, η φιλία της Μέγκαν Μαρκ με την Έλεν Ντε Τζένερις μετρά αρκετά χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία συνάντηση σε ένα καταφύγιο σκύλων, όπου η πρώην ηθοποιός συζητούσε αν θα υιοθετούσε το πρώτο της κατοικίδιο. Η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε εκείνη τη συνάντηση που την έπεισε τελικά η Έλεν Ντε Τζένερις να υιοθετήσει τελικά το σκυλί.

Το  Preview της συνέντευξης μας προετοιμάζει για αποκαλύψεις αλλά και χιουμοριστικές ατάκες. Η Μέγκαν Μαρκλ μιλά για τη ζωή της πριν τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ενώ θυμάται αστεία περιστατικά από την εποχή που οδηγούσε η ίδια χωρίς σοφέρ, ενώ η πόρτα του αυτοκινήτου της από την πλευρά του οδηγού ήταν χαλασμένη.

«Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω. Έτσι πηγαινοερχόμουν».

«Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, ήταν ηθοποιός στην Warner Brothers. Μη χάσετε την υπόλοιπη αυριανή μας συνέντευξη», έγραψε η Έλεν Ντε Τζένερις στη νέα της ανάρτηση στο instagram για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκ που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη 18 Νοεμβρίου.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω